Grote kans dat er vuurpijlen op je verjaardagstaart staan in plaats van kaarsjes, Ram. Maak je op voor een zee, nee, een tsunami aan veranderingen.

April belooft allesbehalve een gewone maand te worden, Stier. Gebeurde er in maart al veel in jouw eigen leven en in de wereld om je heen? Dan doen de sterren daar deze maand nog een flinke schep bovenop.

April wordt behoorlijk heftig, Tweelingen. Gelukkig ben jij een van de sterrenbeelden die er niet direct door beïnvloed worden, maar je krijgt er op z’n minst toch het een en ander van mee.

Kreeft, van alle maanden van 2014 wordt april de heftigste. Maar geen zorgen: alles gebeurt met een reden.

De eerste dagen van de maand brengen onverwachte wendingen en drama’s die waarschijnlijk te maken hebben met het buitenland, Leeuw.

April is geen gewone maand, Maagd. Nee, april is een heftige maand, misschien wel de hefstigste van het hele jaar.

Hou je stevig vast, Weegschaal, want de wereld wordt deze maand volledig op z’n kop gezet.

Schorpioen, als je denkt dat je weet hoe intense maanden voelen, think again buddy. April overtreft alles.

Ook Boogschutters staat een intense maand te wachten. Waarschijnlijk wordt het leven zó chaotisch dat je haast geen tijd hebt om ergens van te kunnen genieten.

Jij bent niet snel van je stuk te brengen, Steenbok, maar in april krijgen de planeten het voor elkaar.

April staat in het teken van communicatie, Waterman. Sterker nog, er staan je life-changing lessen te wachten op dat gebied.

April belooft voor Vissen een van de meest intense maanden ever te worden. Waarschijnlijk voelde je dat, sensitief als je bent, al wel aankomen.