Knipte de zangeres eerst haar (shock! Horror!) lange blonde lokken af, nu lijkt ook haar kledingstijl een goede make-over te hebben gehad.

BFF NUMMER 15234
Oké, die haren hebben ook te maken met een nieuwe filmrol, maar dat ook de bezem door haar kast werd gehaald is opmerkelijk. Niet in de minste plaats omdat tienermeisjes wereldwijd de preppy stijl van Taylor Swift kopiëren. Maar! We denken de reden gevonden te hebben: Karlie Kloss.

Taylor jaagt haar beste vriendinnen er nogal snel doorheen – Selena Gomez is de laatste ex-BBF, schijnbaar omdat Swiftly zich o-ver-al mee bemoeide, en dan vooral met Justin B, terwijl ze zelf nou ook niet de succesvolste in relaties is – en haar nieuwste vervanging heeft ze gevonden in Karlie.

KARLIE KOPIE
De twee dartelen de laatste tijd constant over de straten van New York, maken gezellige roadtrips en bakken samen koekjes in de keuken. Schijnbaar is Taylor nogal onder de indruk van haar nieuwe bestie, want ze lijkt een heuse Karlie-kopie te worden. Het haar is précies in dezelfde messy bob geknipt en laat ze verdikkeme afgelopen weekend bij de Academy Of Country Music Awards in een outfit verschijnen (zie foto bij dit artikel) die helemaal Karlie is – gestroomlijnd en zwart-wit –, maar zo niet Taylor – kleurrijk en meisjesachtig. De zangeres ging dit keer zelfs voor een – oh mon dieu! – croptop en hele hoge split. Het is wat.

Het lijkt er dus op dat Karlie een dikke vinger in de pap heeft gekregen als het om Taylors image gaat. Nu maar hopen dat ze haar ook gaat voorzien van een goede dosis mannenadvies.

Ook opmerkelijk: deze waanzinnige bedragen krijgen celebs om naar het Coachella Festival te komen >