> Op maandag 7 april werden we wakker geschud met vreselijk nieuws: Peaches Geldof (25) bleek te zijn overleden. De jonge moeder van twee zoontjes werd dood gevonden in haar eigen huis nadat een vriend van haar man Thomas Cohen de politie belde. Tot nog toe weet niemand wat de oorzaak van overlijden is.

> Naast haar gezin laat Peaches haar vader, zussen en liefhebbende vrienden verscheurd achter. Overal klinken geschokte, treurige reacties.

> Met man en macht wordt gezocht naar waar Peaches aan overleden is. In ieder geval is haar lichaam niet verwond, zijn er geen zware drugs in haar buurt gevonden en er zijn geen tekenen van zelfdoding. Het wachten is nu op de uitslagen van testen die op het lichaam zijn gedaan. Het kan nog weken duren tot men precies weet wat Peaches fataal werd.

> Donderdag werd het lichaam van Peaches vrijgegeven voor de uitvaart. De begrafenis vindt waarschijnlijk plaats bij de St. Mary Magdalene kerk in Davington, Kent. In deze kerk gaven Thomas Cohen en Peaches Geldof elkaar het jawoord, net als haar ouders deden. Hier is Peaches ook gedoopt en haar moeder is er begraven.

> Een laatste schokkend feit: Peaches’ jongste zoontje was erbij toen zijn moeder stierf.

Bekijk hier haar laatste tv-optreden >