Een dag na Het Liftincident werden de twee namelijk gespot in een juwelenzaak samen, zo laat TMZ nu weten. Solange en Jay Z struinden volgens ooggetuigen 20 minuten in de winkel in Manhattan, genaamd Mr. Flawless, en het zag er niet naar uit dat ze nog ruzie hadden. Wellicht dat ze beiden een cadeau voor Beyoncé zochten? Volgens de laatste geruchten zat immers niet alleen Solange fout, maar was Jay Z ook allesbehalve fijn gezelschap die avond.

RIHANNA’S FEESTJE
Blijkbaar ging Jay Z door het lint toen twee vrienden van Solange zijn naam gebruikten om binnen te komen bij de afterparty van het Met Gala in The Standard hotel. Daarna dreigde de rapper om zonder Beyoncé naar Rihanna’s afterparty te gaan en dat was voor Solange – die schijnbaar erg beschermend is wanneer het op haar zus aankomt – de druppel.

De zangeres had volgens insiders iets te diep in het glaasje gekeken en schreeuwde naar Beyoncé: 'Why does your husband need to go to the club right now?'. Waarop Jay Z zei: 'You're one to talk'. Daarna stapten ze in de lift en de rest is geschiedenis.

IS SOLANGE JALOERS?
De Daily Mail laat verder weten dat Solange al langer teleurgesteld in Jay Z is, omdat hij haar zou helpen om haar muziekcarrière naar het volgende level te tillen. Een familievriend vertelt aan de Britse krant:

'He hasn’t kept his promise to help her. Jay keeps telling her to give him some time and he will sit down and write with her and then get her into the studio but he hasn't done it yet. Solange’s album is coming out soon but there is no buzz about it, which is a bad sign within the industry. Solange wants a major career like her sister and she's tired of living in her shadow. She's jealous.

Hmm… We zijn benieuwd hoe dit af gaat lopen. De woordvoerders van Solange, Beyoncé en Jay Z hebben nog steeds niet gereageerd.  

Solange heeft intussen alle foto’s van Beyoncé verwijderd… >