Toen bekend werd dat Ben Affleck de fantastische Christian Bale ging opvolgen als Batman ontplofte (ontplofte!) het web. Leuzen als: ‘Nu is George Clooney tenminste niet de slechtste Batman meer’ en ‘Wat volgt hierna, Kim Kardashian als Wonder Woman?’, waren niet van de lucht en talloze memes en gifjes werden online geslingerd. Oké, een grappige dan om het af te leren:

Afijn, bijna iedereen was het erover eens: Ben als Batman, dat wordt niets. Maar zeiden de fans dat eerst niet ook over Heath Ledger als The Joker? Het kan dus nog waanzinnig gaan uitpakken.

De regisseur van de nieuwe superheldenfilm Batman vs. Superman – waarin Ben het inderdaad tegen Henry Cavill als Superman opneemt – heeft er in ieder geval alle vertrouwen in en postte gisteren op zijn twitterpagina de EERSTE foto van de Oscarwinnende acteur als Batman.

Tja, wat kunnen we zeggen. We zien niet heul veel, maar met de sixpack zit het alvast goed. Op het uiteindelijke resultaat moeten we echter nog wachten tot 2016.

Monochrome, Fictional character, Darkness, Monochrome photography, Batman, Automotive window part, Sculpture, Black-and-white, Justice league, Action film,