Je zou ‘m straal voorbij lopen, Johnny Depp op de set van zijn nieuwste film. De hete acteur kruipt in de huid van (oude) gangster James ‘Whitey’ Bulger voor de biografische film Black Mass

KAAL MET RIMPELS
Met zijn kalende hoofd, rimpels en foute outfit kunnen we ons eng goed inbeelden hoe Johnny er over pakweg twintig jaar uit zal zien. Als hij de verkeerde weg in zou slaan dan. Want het personage dat de verloofde van Amber Heard speelt, is bepaald geen lieverdje. Bulger schijnt een koudbloedige crimineel te zijn, die iedereen die hem in de weg stond vermoordde. Lang stond hij hoog op de most wanted fugitives list van de FBI.

BESTE VAN DE BESTE
Je begrijpt: om het verhaal van zo’n persoon te vertellen, is nogal een acteur nodig. Johnny Depp is dan ook niet voor niets gevraagd: ‘He’s always pushing himself and always playing something different. He’s one of the best actors in American screen history,’ aldus art director Cooper.

Volgend jaar kunnen we zien of Johnny de hoge verwachtingen waarmaakt, dan draait Black Mass in de bioscoop. En dan nu zoeken naar zijn gezicht in de onderstaande foto.
  

Face, Head, Nose, Ear, Cheek, Finger, Mouth, Skin, Chin, Forehead,

 
Weekend! Deze films zijn een bioscoopbezoek waard >