De 29-jarige zangeres werd innig knuffelend met de rocker, waar ze in 2012 al mee op date ging, gespot tijdens een afterparty ter viering van het einde van Katy’s Europese tour. Volgens de immer betrouwbare krant (ahum) The Sun bezocht Rob al meerdere feestjes van Katy en afgelopen weekend schuwden de twee het niet om in het bijzijn van celebs als Cara Delevingne en Suki Waterhouse, backstage in de Londense O2 arena, behoorlijk handtastelijk te zijn. (Bekijk het fotobewijs hier).

Een carrièreswitch voor Suki Waterhouse >

'Katy and Rob seemed to be very much back together at her party on Saturday night', vertelde een bron aan The Sun. 'They were inseparable, kissing, flirting and cuddling away in front of the roadies, celebs and friends at the bash.’

DJ DIPLO
Saillant detail in dit verhaal is dat Katy, die begin dit jaar een punt achter haar relatie met John Mayer zette, dik een week geleden nog samen was met dj Diplo. Naar verluidt duurde die relatie slechts een maand en maakte Diplo het uit omdat Katy niet toe zou zijn aan een serieuze relatie en nog gewoon wil daten.

Zal Rob Ackroyd ook in die modus zitten of gaat Katy binnenkort zijn hart voor de tweede keer breken...?

Ook samen gespot: Chloë Grace Moretz en Brooklyn Beckham >