Doutzen krijgt een babyshower en jij bent uitgenodigd

Doutzen is de kwaadste niet en nodigt iedereen(!) uit voor haar babyshower.

Meest gelezen

Je begrijpt vast al dat het hier geen gezellige cupcakefuif aan de keukentafel in huize Sunnery/Kroes betreft. Neen, Doutzen krijgt een digitaal babyfeestje. En collega L’Oréal-model Liya Kebede is de organisator.

#SHOWERWITHLOVE
De vork zit namelijk als volgt in de steel: Doutzen ging in zee met The Liya Kebede Foundation, die zich inzet voor veilige zwangerschappen voor aanstaande moeders wereldwijd. En het idee is dat wij Doutzen overladen met liefde door die liefde te verspreiden onder die andere zwangere vrouwen op aarde, die het het hardst nodig hebben. Op Lkfound.org kies je een babyshowercadeau – van het prenatale zorgpakket en voeding tot essentiële benodigdheden of medische zorg – en doneer je dit aan het goede doel.

Advertisement - Continue Reading Below

Op de website verklaart Doutzen meteen haar deelname aan de actie: ‘Ik wil het allerbeste voor mijn kinderen. Dat wil iedere moeder en is wat moeders zo belangrijk maakt. Een veilige motherhood creëren voor meer vrouwen is de perfecte manier om mijn kleine meisje op de wereld te verwelkomen.’

Wat is Doutzen toch mooi zwanger! 10 foto's als bewijs >