Emma Stone en Andrew Garfields geniale actie

They did it again. Lovebirds Emma Stone en Andrew Garfield zijn de continu op de loer liggende paparazzi meer dan beu en toverden een bekend trucje uit de hoge hoed.

Meest gelezen

Na een stevige maaltijd willen Emma Stone en Andrew Garfield nog wel eens op lumineuze ideeën komen. Een tijdje terug maakten de twee al een groot statement door een restaurant uit te stappen, in de smiezen gehouden door telelensen, met notecards voor hun gezicht met daarop een rake boodschap die de wereld rondging.

DE TWEEDE RONDE
Blijkbaar hebben de paparazzi-fotografen de boodschap alleen niet helemaal goed begrepen, en zagen de Spiderman-acteurs zich genoodzaakt ze nog maar eens de les te lezen. Na een brunch in New York City liepen ze opnieuw met notecards voor hun gezicht het restaurant uit. Dit keer met de tekst:

Advertisement - Continue Reading Below

‘Good Morning! We were eating and saw a group of guys with cameras outside. And so we thought, let's try this again. We don't need the attention, but these wonderful organizations do.’

Een grote pijl verwijst vervolgens naar de notecard voor het gezicht van vriendlief op links, waarop een lijst met websites te zien is van goede doelen zoals Youth Mentoring, Autism Speaks, Worldwide Orphans, en Gilda's Club, een NYC-based supportgroep voor mensen die leven met kanker.

Meest gelezen

Is dit het leukste Hollywoodkoppel of wat?

Schokkend: Karl Lagerfeld is in elkaar geslagen >