Lana Del Rey’s langspeler Ultraviolence ligt nog maar net in de winkelschappen en de pers draait alweer overuren. Alle woorden die (de kersverse vrijgezel) Lana zingt of zegt tijdens interviews worden onder een vergrootglas gelegd en iedereen heeft er een mening over.

Zo ook James Franco. Alleen zit de Amerikaanse rokkenjager in het pro-Lana-camp – want ja, er bestaat ook een anti-Lana-camp. Franco heeft dus een oogje op de West Coast-zangeres; dit weekend postte hij een screenshot van Lana’s videoclip Ride met de tekst ‘HAPPY BDAY LANA DEL REY!! I'm OBSESSED with the RIDE video!@lanadelrey’.

Eye, Eyebrow, Electronic device, Display device, Technology, Laptop part, Jaw, Iris, Eyelash, Flat panel display,

 
Nu snappen wij de obsessie voor de ruim tien minuten durende filmische clip (check Ride in volle glorie hieronder), maar nog geen dag later retweette James een foto van Indiangiver. Een foto van de acteur zelf die door de Instagram-kunstenaar bewerkt is met Lana-tatoeages in zijn nek en op zijn voorhoofd. ‘I'm tryin' hard not to get into trouble/ But I got a war in my mind,’ postte hij bij de foto – wat een quote uit de lyrics van Ride is.

Ear, Lip, Cheek, Hairstyle, Chin, Forehead, Style, Jaw, Interaction, Love,

 
Of Lana ook op James is blijft nog even de vraag. Wel weten we dat ze sinds gisteren weer single is. Wat een goede match zou dit zijn, als je het ons vraagt. We houden je op de hoogte over deze ‘Hollywood love story’.

youtubeView full post on Youtube