Zo ook Cara Delevingne. Hoewel ze toch dagelijks in het nieuws is over alle projecten en shows die ze doet (Topshop, Mulberry, DKNY), is een schrijver van de Amerikaanse Vogue van mening dat de it-girl er eigenlijk maar een beetje met de pet naar gooit. In een recent artikel werd ze weggezet als een model dat door interviews heen slaapt omdat ze tot 5 uur ‘s nachts met landgenoot Lily Allen aan het feesten zou zijn geweest – op het onprofessionele af.

Cara was not amused met deze negatieve aandacht en bracht de fittie naar Twitter. ‘Why do people in the industry lie so much???? They would rather see you fail than succeed,’ postte ze. ‘What happened to supporting each other.’ Met een copy-paste naar haar Instagram-account.

‘This just shows that the fashion industry is not the most understanding or compassionate of industries,’ vervolgt ze. ‘That only applies to the people that sit around not really caring and never really bothering to get to know you or what it's really like.’ Afijn, hieronder lees je enkele van haar posts terug.

LEKKER DRUK
De auteur van het artikel in kwestie nam wel nog de tijd om Cara’s drukke schema te checken in de week voor het incident: heen en weer naar Shanghai voor een Burberry-show, naar Schotland voor een Mulberry-shoot en ook nog even naar de Topshop-launch van Kate Moss. ‘She thinks she might have been to L.A. just before that but isn’t sure,’ voegt de schrijver nog toe.

Dit zou toch het één en ander kunnen verklaren, zou je denken…

Cara Delevingne gaat ontwerpen voor Topshop, mark our words >

Text, Pink, Magenta, Font, Screenshot,