Tenminste, dat is waar fans haar nu van ‘beschuldigen’. Tijdens het optreden van het bekende koppel in Ohio stond Bey op het podium met ’t nummer Resentment, dat gaat over een man die zijn vrouw bedriegt. Niets geks, zou je zeggen, Beyoncé stond immers jaren geleden ook al met dat nummer op de planken. Maar! Dit keer veranderde ze de tekst.

De oplettende luisteraar hoort dat Bey in plaats van ‘Been riding with you for six years’, ‘Been riding with you for 12 years', zingt. En laat dat nou net de tijd zijn dat ze met Jay Z samen is (ze zijn een koppel sinds 2002).

Eyewear, Microphone, Human body, Entertainment, Music, Audio equipment, Music artist, Musician, Pop music, Performing arts,

Oké, waarom zou ze dit doen? Het koppel wordt sinds Het Liftincident geteisterd door verhalen over een op handen zijnde breuk, dus we hadden niet verwacht dat ze extra olie op het vuur willen gooien.

Maar, zoals we immers wel weten, celebs zijn niet vies van een beetje extra publiciteit, en aangezien de kaartverkoop van de On The Run Tour niet zo hard gaat als ze hadden gehoopt, is dit wellicht een extra zetje.

Afijn, bekijk hieronder het 'incident' en oordeel zelf:

youtubeView full post on Youtube