Wie dacht dat alles wat een Miller aanraakt in goud verandert, zit er naast. In een interview met The Sunday Times onthult Savannah dat ze noodgedwongen haar huis heeft moeten verkopen. In 2012 trokken stopten de zusjes Miller als co-creative directors van hun modelabel Twenty8Twelve, en Savannah sloeg al snel weer aan het ontwerpen voor haar eigen kledinglijn.

TE DUUR
Privéproblemen en problemen met investeerders gooiden helaas roet in het eten van haar comeback. 'We hadden geen back-up plan en moesten ons huis verkopen,' vertelt de 35-jarige modeontwerpster. 'We leefden boven onze stand en het huis was veel te duur om te onderhouden.' Uiteindelijk verhuisden Savannah en haar gezin vorig jaar zelfs naar Panama om daar een nieuw begin te maken. 

WIJZE LES
'Voor je het weet geef je £100 uit aan een koffie hier, of een taxi daar,' gaat Savannah verder. Toch ziet ze het niet al te somber in: 'Natuurlijk is het niet leuk, maar het is een goede oefening om te waarderen wat je normaal voor lief neemt. Ik denk niet dat je beseft hoe waardevol veiligheid en stabiliteit is tot het weg is.'

Het zusje van Kate Moss sleepte een flinke klus binnen >