We herinneren ons allemaal nog wel het filmpje van Solange die na het MET Gala in de lift eens even flink, eh, losgaat op Jay Z, terwijl Beyoncé er als bevroren naast staat. Nope, geen fraai gezicht.

SCHONE SCHIJN
Zoals het de immer schone schijn ophoudende Bey en Jay betaamt postten ze na het uitlekken van de schokkende video allerlei gezellige kiekjes uit de oude doos met Solange.

Solange ging eerst in de tegenaanval en verwijderde juist allerlei foto's van haar en Bey van Instagram, maar uiteindelijk ging ze toch overstag en slingerde er samen met haar zus en schoonbroer een verklaring uit in de trant van 'dit soort dingen gebeuren in families'. Ehm, juist.

NIET ZO FLAWLESS
Daarna leek alles vergeven en vergeten, maar Beyoncé haalt het incident nu plots weer aan in de nieuwe remix van haar hit Flawless, die ze samen met Nicki Minaj opnam.

Het nummer werd 't afgelopen weekend online geslingerd, en bij 0.35 minuut hoor je Beyoncé zingen/rappen: ''We escalate, up in this b*tch like elevators. Of course, sometimes sh*t go down when there's is a billion dollars on an elevator.''

Tja, zo kun je het natuurlijk ook zien. Maar of we er wijzer van worden? Niet echt. Afijn, beluister het nummer hieronder:

youtubeView full post on Youtube

Hoe het zorgvuldig opgebouwde imago van Beyoncé ineen stortte >