Want – hou je vast – Justin Bobby, de aan-uit-tochmaarweeraan-enweeruit-relatie van Audrina Patridge in real life soap (wij houden onszelf graag nog voor de gek) The Hills, heeft een eigen kapperszaak.

Waar je gewoon naar binnen kunt wandelen!

Justin Brescia, zoals de greatest gift from The Hills (op zijn vreemdgaan en slechte manieren – en nou ja, eigenlijk zijn volledige gedrag – na dan) in het dagelijks leven heet, is namelijk professioneel hair dresser van niet de minsten in de buurt. Zo zat Adam Levine regelmatig in zijn kappersstoel. De Maroon 5-frontman noemde JB zelfs ‘a sculptor of hair’. Wij geloven ‘m meteen, want heb je wel eens goed naar Justins eigen coupage gekeken?

Naar het schijnt werkte Justin Bobby, nadat The Hills stopte, een tijdje in de Orange County haarsalon, Preme, én, volgens deze facebookpagina althans, bestaat er dus ook een ‘Brush Your Hair Salon by Justin Bobby Brescia’ in Californië! Kleine kanttekening: de laatste statusupdate van de salon – kunnen we het trouwens nog éven over die naam hebben? Bedankt voor de tip, Jus. Dat we daar niet eerder aan hebben gedacht – dateert van juli 2013, maar nergens is iets bekend over een eventueel sluiten van de zaak.

Geen geld voor een retourtje JB-meeten? Eén troost: je kunt Justins hoogsteigen stylingproducten online aanschaffen. Blijkbaar zit de knapperd goed in de Indiase klei en bijenwas…

Wat-ie verder nog allemaal uitspookt? Onderstaand videobewijs laat zien dat multitalent Justin (in ieder geval in 2012) lekker losging op de drums van de band Ed Stanley. En dat klinkt zowaar nog niet eens zo slecht.

youtubeView full post on Youtube

Toch is het sinds datzelfde jaar alweer akelig stil op het twitteraccount van de band. Maar JB bedacht natuurlijk al snel dat-ie anders niet genoeg tijd over zou houden voor tochtjes op zijn stoere tweewieler, logisch dus.

Clothing, Eyewear, Glasses, Vision care, Helmet, Fun, Human body, Sleeve, Personal protective equipment, Shoulder,

De grote hamvraag blijft natuurlijk: Gaan we Justin Bobby nog kunnen bewonderen op de buis (afgezien van die re-re-runs van The Hills). We geven toe: dát weten wij ook niet. Onze enige houvast is dit twitteraccount, dat van zijn hand lijkt te zijn (we bedoelen: er stáát een foto van de Brush Your Hair Salon op). Maar wellicht kunnen we je meer vertellen na een bezoekje aan Californië. Want je begrijpt: die kappersafspraak móet er komen.

Floor, Room, Interior design, Flooring, Lamp, Living room, Houseplant, Black-and-white, Television, Screenshot,

Voor nu, omdat we 'm zo gemist hebben, de beste momenten van Justin en Audrina nog maar eens op een rijtje:

Lauren Conrad over haar fashion mistakes >


Bron: Bustle.com