Zijn we nog maar net bekomen van het feit dat Jennifer Lawrence en Nicolas Hoult he-le-maal klaar met elkaar zijn (zij zou volgens hem nogal een 'opvliegend karakter' hebben), dient zich de volgende schok aan. Want jawel, J-Law is volgens de laatste geruchten samen met Chris Martin. Géén grap.

Plots kwam daar vandaag het nieuws, en zelfs People magazine (die vaak alleen dit soort scoops brengt als het écht waar is) lijkt het zeer aannemelijk te vinden: de 37-jarige Coldplay-frontman en 24-jarige actrice zijn een item. En al sinds juni. JUNI!

J-Law woonde een paar maanden geleden blijkbaar een Coldplay-concert bij in Londen, en daarna waren de twee niet meer te stoppen. Insiders vertellen nu aan E! News dat het dik aan is tussen de twee en ze veel tijd met elkaar doorbrengen. Komt toch mooi uit, nu Gwyneth Paltrow ook gelukkig lijkt te zijn met Glee-bedenker Brad Falchuk.

Nu is het wachten op het eerste kiekje van de twee bekende koppen, die trouwens nu al door het internet gedoopt zijn tot 'Martin Lawrence'. Nu maar hopen dat de acteur met diezelfde naam eerst even de nieuwste ontwikkelingen leest voordat-ie zichzelf Googled.

Actrice Riley Keough - waar J-Laws ex Nicolas mee zou 'hebben geflirt' onlangs - is verloofd. Is dat gerucht ook meteen uit de wereld >