Moeten we nog steeds bijkomen van het feit dat het huwelijk van Beyoncé en Jay Z eerder een zakendeal is dan een grootse liefde, doet nu Brads helderziende een boekje open.

HOLLYWOODS HELDERZIENDE
Nu vinden we het om te beginnen al vrij opmerkelijk dat Brad een helderziende heeft, waar hij heilig in gelooft blijkbaar, deze zekere Ron Bard neemt nu geen blad voor de mond.

Laten we even beginnen bij het begin. Ron Bard is al jaren dé paragnost waar half Hollywood op vertrouwt. Echt. De goede man wordt ook wel de ‘King of Psychics’ of ‘Queen of Psychics’ genoemd. Brad Pitt houdt ook wel van wat kaartenleggerij en komt al jaren bij Bard over de vloer. Hij zou zelfs in 2005 voorspeld hebben dat Brad op de set van Mr en Mrs Smith iemand zou tegenkomen die ‘zijn hele leven zou veranderen’. Tja, we weten allemaal hoe dat afgelopen is.

‘BRAD HOUDT NIET VAN ANGELINA’
Nu bevindt Ron Bard zich echter op gevaarlijk terrein door ferme uitspraken over zijn trouwe klant te doen. Zo vertelt hij aan de Daily Mail:

‘Brad houdt niet van Angelina, maar hij blijft bij haar in het belang van de kinderen. Brad is het type man dat zijn geluk in zijn eigen ziel vindt. Hij doet wat hij denkt dat goed is, hij is een echte man. Ik denk dat miss Jolie heel slim is. Ze heeft ‘m in een hoek gedreven, maar het kan hem niet schelen, want hij geeft veel meer om zijn kinderen dan om de relatie.’

JENNIFER ANISTON
Volgens Ron Bard houdt Brad nog steeds van zijn ex, Jennifer Aniston, maar durft hij ook om zijn imago Angelina niet te verlaten:

‘Wanneer je een grote ster bent en je verlaat iemand als Jennifer Aniston, word je door de wereld jaren door het slijk gehaald. Hoe zal dat zijn als je zes kinderen verlaat? Wat zal dat wel niet met je imago doen? Je zit dus vast.’

‘BRANGELINA IS AL GETROUWD’
Nog een shocker: Ron Bard zegt dat Angelina en Brad allang getrouwd zijn, en dat er zeker nog meer kinderen zullen komen:

‘Daar kun je op rekenen, zeker weten. Ik denk dat ze de negen gaan aantikken.’

Wow. De woordvoerders van Brad en Angelina zijn door de Daily Mail benaderd, maar er is (nog) geen reactie gegeven.  

'Alle Hollywoodrelaties zijn nep' >