Vanavond gaat in het beroemde Nokia Theatre in Los Angeles de Primetime Emmy Award-show weer los. Komiek en talkshowhost Seth Meyers presenteert de boel voor de allereerste keer.

DE DRIE FAVORIETEN
Wie dit keer dé Oscar van de televisiewereld mee naar huis neemt? Het wordt nagelbijten. De favorieten zijn dit jaar Game of Thrones (Michiel! Carice!), Fargo en Breaking Bad. Je snapt wel voor wie wij (toch een beetje oranje boven) duimen.

KIJK GRATIS LIVE ME
Wil je alles live meemaken? Dat kan dit jaar makkelijker dan ooit. De Primetime Emmy Awards zijn vandaag/vannacht namelijk gratis(!) te zien in Nederland via het tweede kanaal van HBO Nederland, HBO 2.

Vanaf vandaag, om 16.50 uur stipt tot en met dinsdagochtend 26 augustus 6.00 uur zet HBO Nederland, voor de allereerste keer dit kanaal open voor het hele land. Wat betekent dat je vanaf vijf uur vanavond al in de stemming kunt komen met Emmy-genomineerde producties, zoals True Detective en The Normal Heart, die HBO vanaf dan speciaal uitzendt.

Tussen 2.00 en 5.00 uur vindt de prijzenshow plaatst, en echte die-hards zitten dan natuurlijk gewoon, met een grote mok koffie, voor het scherm.

Toch liever wat vroeger onder de wol? Vanaf 24.00 uur kun je op E! Entertainment alvast meegenieten van alle celebs die op de rode loper aankomen. Een beter slaapmutsje is er niet.

Dit zijn de genomineerden voor de Emmy Awards 2014 >