Te beginnen bij Emmy-winnaar Aaron Paul, die de website van zijn vrouw Lauren Parsekian deed crashen. Toen hij zijn derde Emmy won voor zijn rol als Jesse Pinkman in Breaking Bad bedankte hij zijn vrouw en noemde haar goede doel The Kind Campaign (die zich tegen pesten inzet). Hierna surfte zoveel mensen naar de website, dat-ie pardoes crashte. Da's nog eens goede reclame:

youtubeView full post on Youtube

Aarons Breaking Bad-collega Bryan Cranston had een smeuïg onderonsje met Julia Louis Dreyfus toen de Emmy voor Beste acteur in een comedyserie werd uitgereikt. Julia was even vergeten dat ze samen met Bryan in een aflevering van Seinfeld had gespeeld en daarin zelfs hadden gezoend. Toen Julia beweerde het zich écht niet te kunnen herinneren, friste de acteur haar geheugen maar even op:

Actrice Amanda Peet wist het lang verborgen te houden, maar onthulde op de rode loper van de Emmy's dat ze zwanger is van haar derde:

Hairstyle, Sleeve, Shoulder, Style, Dress, Eyelash, Earrings, Beauty, Peach, Long hair,

Reclames zijn vaak tenenkrommend slecht, maar de Emmy-genomineerde Ricky Gervais wist er zowaar één enorm grappig te maken. De Brit moest Netflix aanprijzen en deed dat door verschillende series na te spelen. Hi-la-risch:  

De grappigste vrouw op aarde, Sarah Silverman, schokte de Amerikaanse kijkers toen ze uit haar clutch een marijuana-pijp toverde: ‘This is, uh, my pot. My liquid pot.’:

Kit Harington bracht ondertussen de man bun terug op de rode loper. Onlangs onthulde de acteur nog dat zijn haar een eigen contract heeft (ja echt) waarin staat dat hij het lang moet houden voor Game of Thrones. Hebben wij hélemaal geen problemen mee.

Clothing, Ear, Facial hair, Lip, Cheek, Brown, Hairstyle, Dress shirt, Collar, Skin,

Sofia Vergara kreeg de tongen op Twitter aardig los, en niet om de goede reden. De Modern Family-actrice deed tijdens de awardshow mee aan een skit, die door veel kijkers als uitermate seksistisch werd gezien. De CEO van de Television Academy, Bruce Rosenblum, vroeg Sofia om op een ronddraaiend plateau te gaan staan, en besprak terwijl ze draaide over de diversiteit op televisie en hoe belangrijk dat is. Sofia breide er zelf nog een grappig einde aan (‘That’s why I stopped doing the car shows!’) maar het moment was op z’n minst ongemakkelijk te noemen…

De MTV VMA's zorgden eergisteren ook voor aardig wat memorabele momenten >