Wat toch wel vrij verwonderlijk is te noemen, aangezien Harry toch echt wel duidelijk een eh, type had. Maar na Chelsy en Cressida wil hij volgens bronnen nu daten met ‘serious marriage material’ en heeft hij zijn pijlen dit keer gericht op Camilla (de ‘c’ blijft-ie er wel standvastig inhouden).

Deze 25-jarige Camilla Thurlow ontmoette de prins in juli, en nu mag ze al mee op zijn feestvakantie in Saint-Tropez, waar hij met vrienden zijn dertigste verjaardag (15 september) alvast inluidt.

PRINSES DIANA
Dat Camilla wel even andere koek is dan ‘socialites’ Chelsy en Cressida blijkt alleen al uit haar werk. De bruingelokte beauty zet zich in voor het goede doel The Halo Trust, dat landmijnen en ander gevaarlijk materiaal over de hele wereld verwijdert. Jep, het goede doel waar ook Prinses Diana zich hard voor maakte.

Prins Harry volgde zijn moeder in 2013 op als beschermheilige bij The Halo Trust, en toen leerde hij Camilla dan ook beter kennen. Afgelopen juli sloeg de vonk over en werden de twee al kussend gespot in een club in Londen. Blijkbaar is het daarna snel gegaan, want Camilla gaat nu al mee op vakantie. Op een privéjacht. In Saint-Tropez. Zucht…

Deze Modern Family-ster is juist weer ép de markt >