Het waren vijf eenzame maanden op Instagram, zo zonder @badgalriri. Want laten we wel wezen, voor een stel spraakmakende foto’s moest je toch wel bij Rihanna zijn.

Dat bleek dan ook haar grote val te worden, want Instagram vond die pikante plaatjes allesbehalve oké en plots was daar de waarschuwing dat Rihanna’s account geblokkeerd zou worden als er nog een nakende foto verscheen.   

RIHANNA’S INSTAGRAM COMEBACK
Rihanna vond het maar een kuise boel, daar op Instagram, en besloot de preutse pieten maar voor te zijn en hief haar @badgalriri-pagina op. Ze kon immers via Twitter ook wel haar fans op de hoogte houden van haar laatste feestjes, strandtripjes en spannende events.

Maar toch. Instagram was niet meer hetzelfde. Tot nu! Want het lijkt erop dat RiRi terug is! Zo werd in mei heel stiekem het account @bahdgalriri geopend, en het lijkt er sterk op dat dit de nieuwe pagina van Rihanna is. Inmiddels heeft het account al bijna 800.000 volgers en zien we er oa intieme familiekiekjes op die we nog niet eerder hebben gezien.  

ECHT OF NEP?
Of het écht om Rihanna’s nieuwe account gaat is niet bekend. Het kan ook een fanatieke fan zijn die elke stap die de zangeres zet volgt.

Afijn, we doen een greep uit de foto’s die erop staan, en oordeel daarna vooral even zelf:

instagramView full post on Instagram