Schratter was op slag verliefd op de kleine Beagle-pup, pikte ’t beestje op en gaf het een instagramaccount (@rincon_da_bully). En alsof dat nog niet schattig genoeg is, zijn alle modellenvrinden van Julian Schratter zijn óók dol op Rincon da Bully – zoals-ie heet – en daarnaast de beroerdste niet qua poseren voor Rincons instagramaccount, wat de facto een gekmakend schattig account oplevert vól met knappe mannen en dus die verdomd aandoenlijke Beagle die er telkens tussendoor piept. Maar echt; Rincon da Bully is misschien zelfs wel leuker dan Marc Jacobs' bullterriër Neville. Verdikkeme: een marketingtype had het niet beter kunnen verzinnen.

LOVE AT FIRST SIGHT
Maar laten we even niet zuur doen en gewoon geloven in dit zoete verhaal. ‘Het was liefde op het eerste gezicht. Ik had hiervoor nog nooit een hond gewild, maar toen ik Mooks (Rincon) zag, pikte ik hem gelijk op,’ zegt Schratter tegen Metro.co.uk. De precieze plek waar Rincon is gevonden: Puerto Rico. Waar Rincon nu woont: bij Schratter in zijn New Yorkse huis, waar ook modellen Nick Bateman, Landon Falgoust en Brendon Beck wonen. Da's dus, naast het feit dat Rihanna zich weer op het medium begeeft, weer een hele goede reden om op Instagram te spieken.

Een kleine synopsis van Rincon da Bully’s instagramaccount, dat inmiddels behoorlijk goed boert met meer dan 11.000 volgers.

1. Rincon op de dag dat hij werd gevonden.

Dog breed, Vertebrate, Dog, Carnivore, Comfort, Collar, Snout, Whiskers, Sporting Group, Companion dog,

 
2. Rincon met vader – 'pops' – Julian Schratter

Dog breed, Dog, Hand, Carnivore, Wrist, Companion dog, Canidae, Working dog, Beaglier, Hound,

 
3. Rincon en Julian foto nummer twéé.

Dog breed, Dog, Carnivore, Mammal, Interaction, Comfort, Beagle, Love, Snout, Friendship,

 
4. Rincon en oom Nick Bateman.

Head, Arm, Human, Hand, Chest, Trunk, Muscle, Barechested, Dog, Cool,

 
5. Rincon die de kunst van het poseren zelf ook verstaat.

Dog breed, Wood, Camera, Single-lens reflex camera, Lens, Digital camera, Vertebrate, Point-and-shoot camera, Flooring, Dog,

 
6. Rincon als one of the guys.

Human, Leg, People, Human body, Barechested, Chest, Mammal, Trunk, Summer, Bicycle wheel,

 
Ook Karl Lagerfelds poes heeft het er maar druk mee... >