Een greep uit de beweringen (hou je vast):

> North bezit zo’n 200 designer kledingitems die ze nog nooit heeft kunnen dragen en 50.000 dollar aan diamanten.
> De 16 maanden oude peuter heeft op zijn minst vijf wandelwagens, elk met een prijskaartje à 1K dollar.
> Kim en Kanye zorgen dat waar North ook verblijft, haar all-white kinderkamer van thuis tot in de details wordt gekopieerd.
> North heeft (naast een eigen stilist) ook een privékok tijdens haar tripjes naar Parijs en eet alleen organisch voedsel.
> En deze komt vast van vaderlief: North krijgt VIP muzieklessen.

Bekomen van de schrik? Dan duiken we graag nog even in de details van die garderobe. Naar verluidt hangt er in Norths kast nog een werkloze zijden Oscar de la Renta-jurk à 375 dollar, een 200 dollar luipaardprint viscose-ensemble van Roberto Cavalli, een leren Alexander Wang-jurk en Giuseppe Zanotti custom-made schoenen.

Kleine kanttekening: het zijn niet louter vader en moeder Wests duiten die hier aan opgaan. Het gros krijgt North gewoon toegestuurd door de designers zelf. Zoals dat gaat met stijliconen. Gelukkig kochten Kim en Kanye onlangs hun eigen nieuwe stulp down the road van oma Kris, waar North haar eigen walk-in-closet krijgt. Wat moet, dat moet.

De bron wist trouwens ook te melden dat ‘Kim wants to be pregnant now’. Kan North mooi haar (nooit gedragen) kleding overdragen aan een kleiner zusje. Tenzij Kanye op zijn wenken bediend wordt door Moeder Natuur. Naar verluidt wil de rapper graag een jongetje, een ‘opvolger voor zijn troon’.

Ontslaat Kendall Jenner moeder Kris als manager? >