Een nieuwe telg uit de Moss-modellenfamilie maakte gisteravond haar opwachting voor de lenzen van de paparazzi: Kate nam haar 12-jarige dochtertje Lila Grace mee de rode loper op. Een unicum kunnen we wel zeggen, want tot nu toe spotten we Kate louter met hubby Jamie Hince of bevriende designers of celebs op het rode kleedje. Voor de première van de nieuwe Beertje Paddington-film maakte ze een uitzondering.

Samen met een vriendinnetje ging Lila Grace, die overduidelijk haar moeders looks heeft geërfd, aan diens hand aan de fotografen voorbij. Hoewel haar eerste première-event, is Lila Grace die (tele)lenzen wel gewend. In 2011 poseerde ze al voor ‘ome’ Mario Testino’s camera tijdens de bruiloft van Kate en Jamie. Én ze schitterde al eens in een fashion shoot met haar moeder voor de Amerikaanse Vogue.

Dat de youngster over een paar jaar de modewereld gaat veroveren, lijkt haast wel vast te staan. De vraag is wanneer (en welk modellenbureau haar het eerst weet te charteren). Eerder verklapte Kate al dat haar mini-me groot fan is van The Devil Wears Prada (waaruit ze zelfs scènes naspeelt in haar kamer met een telefoon) en dat ze samen met Iris Law, inderdaad: dochter van Jude Law en Sadie Frost, heuse fotoshoots houdt…

16 celebrity kids die de modellenwereld veroveren >

Clothing, Face, Footwear, Smile, Trousers, Coat, Outerwear, Style, Fashion accessory, Fashion,