Doutzen deed heel geheimzinnig in de uitzending van RTL Late Night, maar dat er een nieuw, spannend project op stapel stond was wel duidelijk. Wij lieten onze fantasie dus even de vrije loop, en kwamen met deze 5 mogelijke nieuwe carrièrestappen voor het topmodel op de proppen.

DOUTZEN LANCEERT EEN EIGEN LINGERIECOLLECTIE
Bij RTL Late Night liet Doutzen doorschemeren dat ze met Victoria’s Secret stopte, omdat er een ander lingerieproject op stapel stond, waarbij ze ‘haar tijd zelf beter kon verdelen tussen werk en gezin’. Maar wát is dat nieuwe project dan? Calvin Klein? We denken van niet, daar stond ze eerder immers al model voor en Lara Stone is het gezicht (en bevallig lijf) van hun ondergoedlijn. Hunkemöller dan? Neuh. Een eigen lingerielijn? Dingdingding! Wij denken dat dat er dik inzit (no pun intended). Velen voormalige Victoria’s Secret Angels gingen haar al voor, en een eigen lijn is de logische volgende stap voor een topmodel. Mind our words.

http://media.tumblr.com/tumblr_mam1zgr3NF1rqgu49.gif

DOUTZEN KRIJGT EEN EIGEN TV-PROGRAMMA
Net als ex-Victoria’s Secret Angel Tyra Banks. Het zou kunnen. Doutzen heeft immers al een uitstapje naar de tv- en filmwereld gemaakt.

https://31.media.tumblr.com/tumblr_m7yeafcucc1rqgu49.gif

DOUTZEN WORDT FULL-TIME ACTRICE
Onder andere Victoria’s Secret Angel Laetitia Casta en Rebecca Romijn gingen haar al voor, en Doutzen was al eens op het grote scherm te zien in Nova Zembla. Ook gaf de Nederlandse eerder al aan dat ze wel verder wilde gaan in de filmwereld en graag een ‘dramarol als Meryl Streep op zich zou willen nemen’. Hmm…

http://www.picgifs.com/movies-and-series/movies/nova-zembla/picgifs-nova-zembla-2044511.gif

DOUTZEN WIL EEN MERK WORDEN
Kijk naar Gisele Bündchen. Van slippers tot T-shirts; alles wat het Braziliaanse topmodel (en voormalige Angel) aanraakt verandert in goud. En Doutzen Kroes heeft die potentie wat ons betreft ook. Een kinderkledinglijn? Beautyproducten (denk aan haar voormalige VS-collega Miranda Kerr)? Een gezamenlijke health-productenlijn met zus Rens Kroes? Wij zien het wel zitten.

https://38.media.tumblr.com/78ef17426a94e6eec56263f19887084c/tumblr_mmg26su4Pi1s2dtcbo1_500.gif

DOUTZEN TREKT ZICH TERUG EN VERHUIST NAAR FRIESLAND
Tja, als je voor je dertigste al zo veel bereikt heb, mag je best even in je knusse geboorteplaatsje gaan genieten van je kids en man. Toch hopen we dat Doutzen eerder gaat voor één van de vier bovenstaande opties.

https://31.media.tumblr.com/599d7a8533cf2d3812283ef6c4248b3f/tumblr_mij9tzLsFR1raxln2o1_500.gif

De hoogtepunten van Doutzen Kroes als Victoria's Secret Angel op een rij >