Dit weekend begint in Amerika het nieuwe seizoen van Girls (vanaf maandag ook in Nederland op HBO) en daarom waren de vier hoofdrolspeelster afgelopen week ov-er-al. Zo deed Lena Dunham een hilarisch spelletje Pictionary bij The Tonight Show met Jimmy Fallon en spraken alle vier de actrices uitgebreid met Entertainment Weekly over hun carrières, Star Wars (Girls' Adam Driver speelt in de aankomende film) en de sterren die dit seizoen een gastrol hebben in Girls.

Maar wie hoopte op een cameo van Lena's bestie Taylor Swift (herinner je je de kattenketting nog?), heeft pech.

"Dat zou het meest geweldige ooit zijn! Maar ze is op dit moment geloof ik een beetje druk met het veroveren van de wereld", aldus Lena over een eventuele gastrol voor Taylor in Girls. "Ik las ergens dat ik Taylor niet goed genoeg zou vinden als actrice. Taylor is een geweldig acteur, de meest iconische entertainer van onze tijd en tevens een van mijn beste vriendinnen."

Lena wil Taylor zelfs zo graag in Girls hebben, dat de zangeres Hannah Horvath mag vermoorden als ze zou willen: "If she wanted to come murder my character on the show, I’d let her. She can do anything she wants." Mocht Taylor dus ooit in een aflevering van Girls opduiken, dan weet je hoe laat het is...

FYI: Girls maakt kans op een Golden Globe. De prijzen worden zondag uitgereikt> 

Bekijk hier ook de genomineerden van de BAFTA Awards 2015>