Tjonge, die Leo. Krijgt-ie het toch nog voor elkaar om te verrassen met zijn keuze in vrouwen. Niks langbenig, blond en modellerigs (de man heeft een type) - Rihanna is volgens vele inmiddels hardnekkige geruchten de dame die Leonardo's hart sneller doet kloppen.

De zangeres en de acteur zijn de afgelopen weken iets te vaak op dezelfde feestjes, vakanties en clubs geweest om het nog toeval te noemen. Het bewijs:

> Eind december vieren Leo en RiRi vakantie op het piepkleine maar luxe eiland St. Barths. Beide celebs worden veelvuldig gefotografeerd met hun eigen posse en Rihanna post de ene na de andere selfie op Instagram.

> Dan is het oudejaarsavond... en wordt het verdacht stil voor Rihanna. Geen tweets of foto's vanuit La Plage Club op St. Barths waar ze het nieuwe jaar zou hebben ingeluid. Toevallig (of niet) waren Leo en zijn posse ook in die club voor NYE.

> Afgelopen weekend zouden de twee het heel gezellig hebben gehad op een feestje in Playboy Mansion waarna ze óók weer op dezelfde afterparty werden gespot.

> Gisteren vierde Kings of Leon-frontman Caleb Followill zijn verjaardag in de Sunset Marquis in West Hollywood temidden van flink wat beroemde namen. op de gastenlijst stonden niemand minder dan Taylor Swift, Lorde, Ellie Goulding, Harry Styles, Kevin Connolly, Leonardo DiCaprio en, he nou ja, Rihánna.

TMZ cornerde Leo's ex Bar Refaeli op het vliegveld met een camera en vroeg het Victoria's Secret-model wat ze vindt van dit nieuwe stel (bekijk de video hier). Bars antwoord:

'I think Rihanna is amazing. She must be everybody's type.'

Zou de Umbrella-zangeres dan degene zijn die Leonardo strikt? De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Ian Somerhalder en Nikki Reed zou zich hebben verloofd >

Juicy! Gwyneth Paltrow praat over haar ex Brad Pitt >