Niet Kate Middleton maar Keira Knightley is door de bezoekers van babysite My1stYears uitgeroepen tot de 'meest stylish zwangere' van het moment. De actrice, die haar buikje de afgelopen weken al op meerdere rode lopers en in de meest bijzondere designerjurken toonde, werd met ruim een kwart van de stemmen verkozen. De Duchess of Cambridge en haar vaak stijlvolle zwangerschapsoutfits eindigden, met 20 procent van de stemmen, op de tweede plek.

Over de veel besproken Chanel-jurk die Keira naar de Golden Globes droeg, zei de actrice op de rode loper dat het vooral de positionering van de taille is die anders is wanneer je zwanger bent:

"The waistline goes up somewhat. There is no waist any more, so it's risen."

Maar dat is niet het enige dat anders is wanneer je zwanger bent tijdens awards season. Zo gebruikte Keira, die genomineerd is voor een Oscar en komende zondag weer mag opdraven bij de Screen Actor Guild Awards, haar zwarte clutch bij de Golden Globes als 'snack bag':

"Luckily I don't have lipstick. I only have nuts in here. It's the wonderful thing about being pregnant. You just need to make sure you have snacks. So this is a snack bag."

(FYI: voor live-updates van de rode loper van de SAG-awards en de winnaars kun je zondagavond uiteraard bij ons terecht)

Toch meer van Kate Middletons zwangerschaplook? Bekijk hier haar mooiste outfits>

Nu in de bios: de Oscar-film Birdman>