'Long time no Tweet...' Met deze understatement begon Ryan Gosling afgelopen week zijn eerste tweet in jaren. De acteur, die als sinds 2011 een account op het social media platform heeft, was voor het laatst in 2013 op Twitter gesignaleerd. Maar hij is dus terug. En actiever dan ooit.

Iets dat de man ook zelf doorhad. In plaats van één keer iets te posten over zijn nieuwe film Lost River, gooide Ryan er vier(!) promotietweets achterelkaar uit. Waarna hij zich weer afvroeg of dat eigenlijk niet te veel van het goede was en wat de Twitter-etiquette eigenlijk is.

Bekijk zijn grappige en schattige twitterrelaas:

Text, Organ, Iris, Font, Brain,

 
En omdat de acteur in al zijn enthousiasme was vergeten de mensen die hij noemde te taggen, kwam er een snelle correctie tweet achteraan waarin hij zichzelf vergeleek met Bambi op het ijs:

Text, Line, Font, Screenshot,

 
Maar dat was niet alles. Één dag later was hij terug en trakteerde hij 1,78 miljoen volgers op een 'epic' foto van Russell Crowes oor:

Text, Font, Colorfulness, Eyelash, Snapshot, Screenshot, Hair coloring, Multimedia, Photo caption,

 
Het is duidelijk dat Ryan geen idee heeft wat hij op Twitter moet doen. Wat ons betreft mag hij het nog lang op deze hilarische en schattige manier blijven proberen.

Is Ryan Gosling het Beest van Emma Watsons Belle? >

8 dingen die je nog niet wist over The Notebook >