Er wordt al een tijdje gefluisterd dat er een ding is tussen Rihanna en Leonardo DiCaprio, maar zeker weten doen we het niet. Rihanna is ten slotte geen professioneel model – Leo’s gebruikelijke keuze qua vrouwen – en het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Maar het is dus hoogstwaarschijnlijk wél waar. DailyMail meldt dat de twee wéér samen zijn gespot, nu in de New Yorkse club Up & Down. Waarom wij om zijn: de twee verlieten in aparte auto’s het feestje (typisch voor befaamden die dus wel heel erg daten maar niet willen dat mensen het weten) en het gebeurde allemaal op vrijdagnacht. Da’s dus in ieder geval een deel van Valentijnsdag die RiRi en Leo samen hebben doorgebracht (foto's: hier).

Precies. Laat dat maar even bezinken.

17:15 uur: UPDATE
Leonardo DiCaprio en Rihanna zijn níet.aan.het.daten. Althans… Een Nederlands model, woonachtig in New York, nam zojuist de moeite om ons dat nieuws, anoniem, telefonisch te melden. Zo zou ze bevriend zijn met zowel Leo als Rihanna, ook in deze taxi hebben gezeten en Leonardo expliciet hebben gevraagd hoe het nou precies zat. Waarop Leonardo zou hebben gezegd dat hij ‘niet met Rihanna date’.

Dat er een fling is geweest tussen de twee sluit onze bron dan weer niet uit. Zelf beweert ze in ieder geval geen romance met Leonardo te hebben…

Toen we al dachten dat Rihanna en Leonardo DiCaprio dateten >

Zien! Rihanna's nieuwste met Paul McCartney en Kanye West >

Toen Leo een feestje gaf op een boot en vijftig modellen uitnodigde >