Dit is wat jouw koffie over je zegt

Het verschil tussen espresso- en cappuccinodrinkers.

Meest gelezen

Er is een nieuw instagramaccount opgestaan dat we nu al liefhebben: @CoffeenClothes, dat de mooiste foto’s bundelt die er via de hashtag #coffeenclothes op het medium worden gedeeld. En dat zijn er dus duizenden. Kortom – er valt een constante te ontdekken in het type koffie en het genre kleren dat daar doorgaans bij hoort.

In een notendop, alle soorten koffiedrinkers en de kleersignatuur die daarbij hoort.

Advertisement - Continue Reading Below

1. Zwarte koffie – de minimalist
Hoogstwaarschijnlijk een stadsmeisje (of in ieder geval in haar hart) en kleren blijven sleek. Je kast is een verzamelplek van neutrale kleuren en je snapt de kracht van de combinatie zwart en wit. Geen gedoe met jou, want je bent liever to the point – en dat zie je terug in je kleerkast en koffiekop.

Leather so soft. #coffeenclothes ☕️👕 @sara_che_

A post shared by Coffee 'N Clothes® (@coffeenclothes) on

Meest gelezen

 

2. Latte macchiato – de cool classic
Comfortabel maar chic, dat zijn je kernwoorden, en van overhemden, knitwear en denim krijg je geen genoeg. The Row heeft je hart gestolen op modegebied en het gelukkigst ben je in kleren die heel knap zijn, maar óók heel lekker zitten.

Stripes on stripes. #coffeenclothes ☕️👕 @tigerelise

A post shared by Coffee 'N Clothes® (@coffeenclothes) on

 

3. Espresso –  alles met een edge
Het mag allemaal wel een punch hebben – je kleren, en je koffie, waar je voldoende cafeïne in hebt zitten om  door te kunnen stomen. Tassen, schoenen, sieraden – dáár maak je het verschil met verrassend uitgesproken details.

 

4. IJskoffie – de trendsetter
Heel leuk dat stijl eternal is enzo, maar ondertussen zijn er ook gewoon heel veel leuke trends die je graag wilt volgen, en dat doe je dus. Investeren in klassiekers vind je saai en modenieuws weet jij als eerst.

Advertisement - Continue Reading Below

Black on black. #coffeenclothes ☕️👕 @nicolealyseee

A post shared by Coffee 'N Clothes® (@coffeenclothes) on

 

5. Cappuccino – de klassieker
In tegenstelling tot de ijskoffiedrinker, ben je juist van de klassiekers en ben je liever geraffineerd dan overdreven behangen met trends. De dagen dat je geen cameljas aanhebt, loop je in de (nep)bontjas die je van je oma erfde. In je kast? Vooral tijdloze silhouetten die je voornemens bent voor altijd te blijven dragen.

Cruella de Vil. #coffeenclothes ☕️👕 @tayehansberry

A post shared by Coffee 'N Clothes® (@coffeenclothes) on

 

6. Latte met foam art – de artist
Je koffiebestelling – net als alle accessoires die rondom je koffiefoto liggen – zijn dus vooral gekozen omdat ze super lekker ogen op Instagram. Het gaat vanzelf, dat arrangeren van je ringen, zonnebril en foam art, totdat je de perfecte instagramfoto bij elkaar hebt gestileerd. Zit gewoon in je ochtendroutine.

Simple. #coffeenclothes ☕️👕 @sunkissedstephblog

A post shared by Coffee 'N Clothes® (@coffeenclothes) on

 

Dít at Marilyn Monroe altijd als ontbijt >

Is dit het nieuwe kokoswater? >

Alle dingen die men nog graag ziet veranderen bij Starbucks >