Harry Styles heeft hordes meisjes achter zich aan lopen, en niet in de laatste plaats omdat de One Direction-zanger zo'n ondefinieerbaar jongensachtig imago om zich heen heeft hangen. Is het zijn haar? Zijn blik? Of zijn babyhuid?

Hoe dan ook, die babyhuid moet goed geconserveerd blijven, vindt ook Harry Styles, want dermatoloog Louise Deschamps liet aan Grazia los dat-ie fan is van haar salon. Preciezer: van de facials van schapenplacenta. We zitten niet met je te sollen.

Deschamps: 'Harry komt vaak hier langs, wat best opmerkelijk is, want ik krijg niet zo vaak jonge mannen over de vloer. Hij heeft tijdens zijn tours zoveel make-up op dat zijn huid helemaal verstopt zit. Het is zo schattig - hij zorgt echt goed voor zichzelf en zijn huid. Hij wil er graag goed uitzien.'

Goed. Dan nog even over die facials: daar zitten dus stamcellen in die uit de placenta van schapen wordt gehaald, want die zouden boordevol magische stoffen moeten zitten. Niet alleen Harry Styles, maar ook Kim Kardashian, David en Victoria Beckham en Jennifer Lopez zouden bij de facials zweren.

Oké.

JA! Er zijn héél veel nieuwe foto's van Michiel Huisman en Blake Lively in The Age of Adaline >

Wéér iets gelekt: dit keer een nummer van Kanye West over Kim Kardashian >