Wisten we stiekem al, maar nieuwe bronnen bevestigen het nu ook exclusief aan Us Weekly: Taylor Swift (25) heeft een nieuwe inspiratiebron voor nummer 1-hits. En zijn naam is Calvin Harris (31). We zetten de details over hun prille romance op een rij.

Wat we al wisten:

> De romance begon tijdens de Universal afterparty van de Brit Awards 2015, waar de 25-jarige zangeres en de 31-jarige dj het samen wel heel gezellig hadden tot in de late uurtjes.

> Rond diezelfde tijd werd bekend dat Calvin en zijn modellenvriendinnetje Aarika Wolf het na zeven maanden voor gezien hielden.

> Na twee weken lang hartjes en wat al niet meer heen en weer te hebben geappt vloog Taylor begin maart naar Las Vegas voor een ‘second date’ met de Schotse dj, waar ze samen met BFF’s Selena Gomez, Ellie Goulding en de zusjes van de band Haim een optreden van Harris bijwoonde. Tijdens zijn gig ‘staarde’ Taylor continu naar Calvin – aldus ooggetuigen. ‘That’s when it really started popping off,’ aldus de Us Weekly-insider.

> Vervolgens werden ze samen gespot in Nashville, Tennessee. Vooral té matching outfits maakten het zaakje verdacht… Hollywoodlife.com bestempelde de twee vanaf dat moment dan ook als 'Caylor'.

Wat we nog níet wisten:

> De twee werden hand in hand gespot bij een Kenny Chesney-concert, waar Taylor ook optrad. Calvin kon zijn ogen dit keer niet van Taylor afhouden. Na afloop volgde dan ook heel wat Public Display of Affection.

En dan is er nog dit fotobewijs:

Hair, Face, Head, Eye, Social group, Formal wear, Suit, Blazer, Tie, Conversation,

Taylor Swift, Calvin Harris en Sir Mick Jagger tijdens de Universal Music Brits party op 25 februari (foto WireImage) en Taylor en Calvin die samen de Whole Foods in Nashville verlaten:

Clothing, Footwear, Leg, Trousers, Shoulder, Joint, Standing, Shoe, Outerwear, Style,

Afijn: laat die échte officiële bevestiging nu maar komen, jongens.

Vanessa Hudgens doet uit de doeken waarom het uitging met Zac Efron >

Robert Pattinson en FKA twigs zijn verloofd! >