Na een week vol met geruchten en sightings, is er nu dan de officiële bevestiging: Taylor Swift en Calvin Harris zijn een setje. De twee werden donderdagavond tijdens hun zoveelste date op rij (bekijk de tijdlijn hier) voor het eerst hand in hand gefotografeerd (zie hier).  

De 25-jarige zangeres en 31-jarige DJ bezochten donderdagavond samen een concert van Haim in The Troubador in Los Angeles. Toen de twee na afloop onopgemerkt via de achterdeur probeerden weg te glippen, werden ze opgevangen door een haag paparazzi. En aan de twee grijnzende hoofden te zien, leken ze dat helemaal niet erg te vinden.

Eerder op de avond, tijdens het optreden van Taylors goede vriendinnen van Haim, werd de zangeres al bij haar nieuwe liefde op schoot gefotografeerd.

Hoe serieus de relatie tussen de twee is, is niet duidelijk. Al deed een vriend van de DJ een boekje open tegen Us Weekly over de nieuwe liefde:

"He's attracted to her and she thinks he's hot! He is the No. 1 artist in his world and she is in hers. She needed an older guy who understood her and is a workaholic just like her."

Komt er een nieuw seizoen van Full House? >

Hoe Justin Biebers Roast compleet faalde >