8 dingen die je nog niet wist over Hillary Clinton

Die niks met politiek te maken hebben.

Meest gelezen

Gisteren maakte Hillary Clinton het bekend: ze gaat zich officieel kandidaat stellen voor het presidentschap van Amerika. Omdat je de komende maanden om de oren zult worden geslagen met alle politieke feiten rondom Hillary, bij dezen alvast een lijstje met 8 dingen die je nog niet van haar wist die dus helemaal níets met politiek te maken hebben.

1. Ze fileerde ooit vis in een fabriek
In Alaska. Hillary's taak: de ingewanden uit de vis snijden. Ze werd ontslagen omdat ze te veel vragen stelde over hoe lang de beduimelde vis al dood was. 'I found another job,' zegt ze koeltjes over dat ontslag aan New York Times.

Advertisement - Continue Reading Below

2. Ze heeft nog nooit gaatjes gehad
Uit angst voor infecties. Zie je Hillary met oorbellen? Sowieso clipoorbellen.

3. Op de middelbare school was ze leider van een Fabian-fanclub
En Fabian, dat was een soort net-niet-Elvis Presley. Hillary was president van de club. 'And there were, like, three of us in it, but we took it very seriously,' zei ze onlangs, toen een vroeg Filippijnse studenten vroeg of ze ooit een crush heeft gehad op iemand anders dan Bill. Dit is Fabian:

Meest gelezen

 

4. Op diezelfde middelbare school zag ze er dus fantastisch uit
Waarvan akte:

 

5. Ze dronk McCain ooit onder de tafel
Toen Hillary Clinton en John McCain, beide senators, eens samen een tour deden, kwam het in een restaurant in Estland tot een wedstrijdje wodka-shotjes drinken. Hillary won, met vier op de teller.

 

6. Ze gooit overal hot sauce overheen
Zelfs over haar salade, liet ze aan The Wall Street Journal eens weten.

7. Ze maakte van $1000 eens bijna $100.000
In 1978 investeerde Hillary eens $1000 in grondstoffen, die tien maanden later enorm in waarde waren gestegen - ze kreeg er bijna $100.000 voor terug.

8. Ze werd geweigerd door het leger
Als 27-jarige probeerde Hillary Clinton bij het Amerikaanse leger te gaan, maar ze werd geweigerd. 'You're too old, you can't see and you're a woman,' kreeg ze te horen, volgens The New York Times.

En dan nog 16 dingen die je nog niet wist over Michiel Huisman >