Filmfanaten, verzamelt u! Er zijn 3 gloednieuwe filmtrailer online geslingerd die je dag gaan máken. Te beginnen bij de meest omstreden: Batman v Superman: Dawn Of Justice. Maarre, komt die film niet pas in 2016 uit? Juistem. De trailer werd illegaal opgenomen in een bioscoop in Brazilië en mocht eigenlijk nog lang niet online verschijnen.

We voelden ons dus een beetje schuldig toen we op play drukte (ja, zo goody two-shoes zijn wij), maar gut, wat is-ie fraai. We zien Henry Cavill als Superman en Ben Affleck voor het eerst(!) als Batman. Heerlijkheid. Je bekijk 'm hier.

HARRISON FORD IS TERUG!
Dan naar een andere epische prent die eraan zit te komen: Star Wars: The Force Awakens. Harrison Ford keert terug als Han Solo (omg!) en redactiefavoriet Adam Driver (ja, die uit Girls) speelt een nog niet onthulde bad guy. Ook Oscar-winnares Lupita N'yongo en Oscar Isaac zitten erin, net als originele castleden als Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew en Kenny Baker.

Toch steelt Harrison Ford in deze allereerste teaser van de film met de zin 'Chewy, we're home' de show. Och, is het als Kerstmis?:

youtubeView full post on Youtube

THE PITCHES ARE BACK
Last but not least werd er ook een tweede trailer van het vervolg van Pitch Perfect onthuld. Hij duurt maar liefst dik twee minuten, dus ga er even voor zitten:

DIT zijn onze filmtips voor deze maand >

De ALLEREERSTE trailer van Orange Is The New Black seizoen 3 al gezien? >