Bey en RiRi zijn beiden op vakantie en dat niet alleen: de holidays vinden ook nog eens beide plaats op Hawaï, waardoor het eiland in een klap twee grote wereldsterren op z'n grond heeft lopen. Na mini-onderzoek op de instagramaccounts van Beyoncé en Rihanna kunnen we de balans opmaken. Grootste conclusie? Het wordt tijd dat Hawaï naar ons toe komt of andersom. Éen-na-grootste conclusie? Bey en RiRi's vakanties lijken soms verdomd veel op elkaar.

De vijf gelijkenissen.

1. Ze kijken nors

Lip, Hairstyle, Eyebrow, Style, Purple, Eyelash, Jaw, Iris, Beauty, Organ,

Dit is niks anders dan een norse blik - meer kun je er niet van maken - en je vraagt je af waarom een mens nors wil kijken op een eiland als Hawaï, want er vallen heel wat redenen te noemen waarom je zou willen lachen. Er zijn bijvoorbeeld palmbomen (bewijs: weerspiegeling in het raam achter Rihanna) en de lucht is ook nog eens nagenoeg strak blauw (bewijs: Beys achtergrond). Of zien we hier een perfect gechannelde Kanye West 1800's-look, zonder lachs? Mysteries.

2. Er waren discrete belfies

Hairstyle, Shoulder, Joint, Thigh, Waist, Undergarment, Back, Long hair, Lingerie, Trunk,

We wéten dat het op deze foto's om de billen draait en om niks anders, maar een onversneden belfie kunnen we dit nog net niet noemen, want we zien óf maar een halve bil, óf een aangeklede bil. Maar toch: dit gaat om de billen.

3. Er waren belfies

Human leg, Summer, Thigh, Beauty, Waist, Knee, Door, Back, Trunk, Abdomen,

De klassieke variant.

4. Ze hadden op een zeker punt schijt aan salades of juices

Drink, Drinking, Drinking straw, Eating, Fruit, Aguas frescas, Juice, Cocktail, Taste, Cup,

En dus hing Bey op een goed moment met haar cocktail op het water en stond Rihanna hier op het punt te beginnen aan iets dat lijkt op een goede vette hap. We denken ook een sigaret te zien.

5. Ze waren allebei een keertje één met de natuur

Wood, Water, Arecales, Driftwood, Trunk, Long hair, Palm tree, Tropics, Pond, Water feature,

Oef. Wanneer vertrekt het volgende vliegtuig?


Bron: ELLE.com

'Kom op Madonna, je bent geen 25 meer' >

Jennifer Lopez is dus de reden dat Google Images bestaat >