De kans was natuurlijk heel klein, maar nu is helaas bevestigd dat Mary-Kate en Ashley Olsen niet meedoen aan de onlangs aangekondigde revival van Full House. Uitvoerend producent Robert L. Boyett liet The Hollywood Reporter in een statement weten dat Fuller House het zonder Michelle Tanner zal doen:

"Ook al zullen Ashley en Mary-Kate geen deel uitmaken van Fuller House, ik weet hoeveel Full House voor ze heeft betekend en ze horen nog steeds tot de familie. Het was geweldig om te zien hoe zij hun professionele carrières hebben opgebouwd en ik sta volledig achter hun keuze om zich te richten op hun modemerken en meerdere zakelijke ondernemingen. Ik stel hun steun en gelukswensen voor Fuller House op prijs," aldus de producent.

Toen het nieuwtje over de Netflix revival van de show bekend werd, reageerden de Olsens nog verrast. Ze wisten van niks en waren 'shocked' dat ze nog geen telefoontje van John hadden gehad, aldus de tweeling. Al was dat volgens de acteur die Uncle Jesse speelde, grote onzin (hij noemde het 'b*llshit' in een tweet die sindsdien is gewist). Hoe dan ook, Michelle Tanner zal dus geen terugkeer maken naar het kleine scherm. Helaas...

De rest van de cast, waaronder Uncle Jesse (John Stamos), D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure), Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) en Kimmy Gibbler (Andrea Barber), staat ondertussen te popelen om aan de slag te gaan. De nieuwe serie zal in 2016 bij Netflix te zien zijn.

Heel goed Netflix-nieuws! >

Van docu tot feelgood: 11 foodfilms >