Nieuwsflits: babynieuws voor Kim en Kanye?

En zijn Ben Affleck en Jennifer Garner uit elkaar?!

Meest gelezen

> Kiezen Kim en Kanye voor een draagmoeder? Kim Kardashian vertelde eerder al openhartig dat het maar niet lukt om voor een tweede keer zwanger te worden, en volgens de laatste berichten is ook een IVF-poging mislukt. Kimye zou daarom nu een draagmoeder willen ingeschakelen als 'laatste optie'. (Daily Mail)

> Slecht nieuws voor Bennifer. Insiders beweren dat Ben Affleck en Jennifer Garner uit elkaar zijn. De twee acteurs - die twee dochters en een zoon samen hebben - zouden op 29 juni 10 jaar getrouwd zijn, maar bronnen vertellen dat ze 'hun scheiding daarvoor nog bekend willen maken'. Laten we hopen dat het slechts een roddel is. (OK! Magazine).

Advertisement - Continue Reading Below

> Gezellig nieuws: Katy Perry en John Mayer zijn weer bij elkaar! De twee zijn samen op de kiek gezet in Disneyland en het lijkt weer dik aan. (Bekijk de foto's hier)

> Intussen zijn we stikjaloes op Jessica Alba. De actrice prijkt bovenaan de rich list van Forbes, omdat haar bedrijf Honest inmiddels 1 miljard(!) waard is. Tja, sommige mensen hebben 't gewoon allemaal:

Meest gelezen

 

> Over 't allemaal hebben gesproken; Rosie Huntington-Whiteley schittert op de cover van het sexy Franse blad Lui. Hier alvast een voorproefje van de kinky kiekjes:

 

@luimagazine by @luigiandiango

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

> Goed nieuws om mee af te sluiten: het is vandaag International Hamburger Day! Beyoncé en Nicki Minaj doen alvast even voor hoe je zo'n burger sexy eet. (oh, en klik hier om te zien hoe Beyoncé nog veel meer eten flawless verorbert)