> Zó reageerden de Kardashians op Caitlyn Jenners cover. Gisteren kwam-ie overal voorbij, van Instagram tot Twitter tot Facebook: de Vanity Fair-cover waarop Bruce Jenner definitief Caitlyn Jenner werd. Zo'n beetje iedereen prees de 'C' in Caitlyn (geen 'K'!), en de Kardashian-familie gaf middels allerlei social media-kanalen haar steun. Op een rij.

Kendall:

xView full post on X

Kim Kardashian:

Khloé Kardashian:

> Komt er een nieuw Fifty Shades of Grey-boek?! Ja! Sterker nog: het boek ligt al 18 juni in de schappen. Jup: da's de verjaardag van Christian Grey, wat weer heel toepasselijk is, want het boek is vanuit het perspectief van Grey geschreven. E.L. James liet weten het boek te hebben geschreven omdat enorm veel fans erom vroegen. Het boek is dan ook 'dedicated to those readers who asked... and asked... and asked... and asked for this.' En een beetje voor het geld, natuurlijk. (Grazia UK)

> Ondertussen ging er een Hermès-tas voor recordbedrag over de toonbank. Precies 223.000 dollar werd er in Hong Kong voor een Hermès Birkin Bag betaald, en dat is het grootste bedrag dat er ooit voor een Hermès-tas is betaald: het vorige record stond op 203.000 dollar. Het is ook het hoogste bedrag dat er überhaupt óóit is betaald voor een tas: het vorige record lag op 218.500 dollar voor een oude tas van Elizabeth Taylor. Poe. (Business of Fashion)

Product, Bag, Textile, Text, Style, Font, Shoulder bag, Luggage and bags, Rectangle, Beige,

John Galliano ging in gesprek met een Joodse rabbijn en dit gebeurde er >

Kim Kardashian is zwanger van de tweede >