Na de foto die het internet (toch niet) brak, heeft Paper Magazine voor het zomernummer opnieuw een opmerkelijk covermodel weten te strikken. Of twee eigenlijk.

Na Kim Kardashian is nu Miley Cyrus voor het tijdschrift uit de kleren gegaan. En ze deelt de cover met haar varkentje Bubba Sue. De trotse zangeres gooide het resultaat, samen met een heleboel varkensemoji's, op Instagram:

instagramView full post on Instagram

De cover is slechts een teaser voor het volledige interview met Miley dat morgen verschijnt. Naast méér foto's van Miley en Bubba (het tijdschrift belooft een glazen piramide, bodypaint en heel weinig kleding) zal het verhaal gaan over de Happy Hippie Foundation (Miley's non-profit organisatie die dakloze en LGBT-jongeren bijstaat) en het uitzonderlijke leven van de zangeres:

"I was doing a show two nights ago," Miley Cyrus tells us in our Summer 2015 cover story, "and I was wearing butterfly nipple pasties and butterfly wings. I'm standing there with my tits out, dressed like a butterfly. How the fuck is that fair? How am I so lucky?"

Miley gooide zondag nog deze kleine teaser op Instagram:

Is Miley Cyrus letterlijk Taylor Swift aan het copycatten? >

Waarom staan de blote billen van Kim Kardashian op de cover van Paper Magazine? >