Dat Netflix de beste uitvinding sinds chocolade is was al wel duidelijk. Maar onze ultieme kameraad voor die overheerlijke binge-avonden is zojuist nóg beter geworden. Kan dat dan? Ja dat kan dus. Want Netflix doet het met Brad Pitt. Geen grap.

De acteur gaat de hoofdrol spelen in de gloedjenieuwe Netflix Original-film War Machine. Het wordt volgens Comingsoon.net een 'provocerende en satirische film' en David Michôd regisseert de boel. Ian Bryce (Saving Private Ryan) komt als producent voor de film in actie.

War je van War Machine kunt verwachten? De prent is gebaseerd op de bestseller The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America's War in Afghanistan (da's een hele mond vol) van de inmiddels overleden schrijver Michael Hastings. Het boek vertelt 't verhaal van de extraverte generaal die de 'onmogelijke oorlog' in Afghanistan moet zien te winnen.

Welke acteurs naast Brad Pitt in actie zullen komen is nog niet bekend, maar de opnames beginnen al in augustus. We houden het in de smiezen!

Vanaf deze week draait Jurassic World in de bioscoop! Waarom je die niét mag missen >

Prison Break komt terug! Hier alle details >