> Harry Styles is weer van de markt. Het One Direction-lid wordt al een paar weken gespot met Victoria's Secret Angel Sara Sampaio en afgelopen week werden ze samen gespot op een date in een hotel in New York. De date verliep goed, want Sara werd de volgende ochtend gespot terwijl ze het Ludlow Hotel verliet in dezelfde outfit... We hóren de harten van One Direction-fans al breken.

> Heel erg goed nieuws: Anna Kendrick is óók te zien in Pitch Perfect 3! De actrice maakte het grote nieuws over het vervolg van de succesvolle a-capellafilms bekend op Instagram:

instagramView full post on Instagram

Er is trouwens ook een releasedatum van het derde deel onthuld: 21 juli 2017. Nog even geduld dus. Rebel Wilson en Elizabeth Banks zijn trouwens ook van de partij. Aca-amazing!!

> Selena Gomez heeft ook groot nieuws. De actrice is het nieuwe gezicht - of beter gezegd: haar - van Pantene. De actrice postte alvast deze sneak peeks op Instagram:

> Royal baby-nieuws: Prinses Madelaine van Zweden is bevallen van een zoon! De zus van Prins Carl Philip woonde afgelopen zaterdag nog zijn huwelijk met Sofia Hellqvist bij - bekijk hier de foto's - dus het was even spannend om daar zo hoogzwanger in het Koninklijk Paleis in Stockholm te staan. Gelukkig heeft het kleine prinsje nu al een prima gevoel voor timing, want Madelaine beviel gisteren. Hoe de nieuwe royal heet is nog niet bekend. De Zweedse prinses Madeleine en haar man Christopher O'Neill hebben al een dochter, prinses Léonore. Gefeliciteerd!

> Stikjaloers op het vlekkeloze huidje van Gwyneth Paltrow? Welnu, goed nieuws, want de actrice breidt haar merk/website Goop uit met een skincare-lijn. Wat we precies kunnen verwachten is nog niet bekend, maar uiteraard zullen de producten zeer 'groen' zijn en kunnen we de lijn vanaf begin volgend jaar verwachten in de online schappen. We zijn benieuwd!