> Kendall Jenner en Hailey Baldwin hebben matching tattoos laten zetten. Grote zus Kim Kardashian is fel tegen tattoeages. '"Je plakt toch ook geen bumpersticker op een Bentley," zegt ze altijd tegen me,' zo vertelde Kendall eerder dit jaar in een interview met Allure Magazine. Blijkbaar kon Kendall het toch niet laten en liet een (piepkleine) witte stip op haar middelvinger vereeuwigen.

instagramView full post on Instagram

> Charlize Theron en Sean Penn verbreken hun verloving. Eind vorig jaar werd Charlize opeens met een ring om haar vinger gespot en Sean Penn wilde zelfs haar driejarige zoontje adopteren (lees er hier meer over). Later dit jaar zou het stel in het huwelijksbootje stappen, maar verschillende bronnen hebben tegenover US Weekly bevestigd dat het stel na een relatie van anderhalf jaar uit elkaar is gegaan.

> Justin Bieber wil héél graag designer worden. In een interview met WWD laat de popster turned model weten dat het slechts een kwestie van tijd is voor hij zijn eigen lijn heeft. 'Maar het is niet zomaar iets,' vertelt Bieber. 'Kanye [West] heeft er jaren over gedaan en dat mislukte, toen heeft-ie het opnieuw geprobeerd en mislukte het weer. Ik weet nog niet of ik het aan kan om te mislukken.'

> Nicole Kidman zoende Naomi Watts om een punt te maken. Tijdens de Women In Film 2015 Crystal Lucy Awards wilde ze geslachtsgelijkheid promoten en vrouwen in Hollywood een hart onder de riem steken. Op haar veertiende wees de actrice namelijk een rol af omdat ze met een ander meisje zou moeten zoenen en ze bang was voor de gevolgen van zo'n rol. 'Today, I know better,' zei ze.

Fashion accessory, Stage equipment, Stage, Headpiece, Hair accessory, Lipstick, Speech, Podium, Lectern,

> Jennifer Lawrence gaat meer verdienen dan haar mannelijke tegenspeler. Vorig jaar bleek uit gelekte mails van Sony nog dat de actrice voor haar rol in American Hustler fors minder betaald kreeg dan haar mannelijke collega's (lees het hier). Dat nieuws lijkt effect gehad te hebben, want The Hollywood Reporter meldt dat JLaw voor haar nieuwe film Passengers ruim € 7 miljoen meer zal verdienen dan tegenspeler Chris Pratt.

PS Madonna bracht gisteren keurig op tijd haar nieuwste clip ‘Bitch I’m Madonna’ uit, die dus best wel tof is (hallo Beyoncé, Kanye, Nicki, Miley en meer), maar alleen te zien via Tidal.