We kondigden hem al aan: de achtdelige, een uur durende documentaire I Am Cait die een intieme blik geeft in het leven van Caitlyn Jenner (voorheen Bruce Jenner) als transgender vrouw. En vandaag kunnen we bekendmaken precies waar en wanneer je die, tegelijk met de rest van de wereld – en reken maar dat die kijkt, voor het eerst kunt zien.

De serie gaat namelijk in première op 2 augustus om 20.00 uur, op de zender E!. In de tv-docu volgt de kijker Cait tijdens haar zoektocht naar het, zoals ze het zelf noemt, 'nieuwe normale leven’.

En bij een ‘nieuw normaal leven’ hoort… een custom made Simpson-karakter. Tuurlijk! De voormalig stiefvader van Kim Kardashian is namelijk de nieuwste celebrity die is ge-Simpsonized door aleXsandro Palombo voor diens beroemde Simpsons-inspired artwork. Onder de noemer ‘Call me Wonder Caitlyn’ postte hij een heuse serie aan tekeningen op Facebook die op satirische wijze focussen op de rechten van transgenders. Hear, hear!

Bekijk de officiële trailer van I Am Cait én de Wonder Caitlyn Simpsons-serie hieronder.

Blue, Finger, Hairstyle, Long hair, Aqua, Fictional character, Electric blue, Cartoon, Pleased, Blond,
Human, Interaction, Magenta, Cartoon, Purple, Thigh, Violet, Animated cartoon, Animation, Abdomen,
Yellow, Animation, Interaction, Cartoon, Animated cartoon, Fictional character, Clip art, Illustration, Graphics, Fiction,
Human, Hairstyle, Yellow, Eyebrow, Waist, Long hair, Abdomen, Chest, Trunk, Brown hair,
String instrument accessory, Elbow, Fictional character, Poster, Aqua, Cartoon, Illustration, Abdomen, Vintage advertisement, Fiction,
Cartoon, Animation, Animated cartoon, Fictional character, Illustration, Fiction, Poster, Graphics, Clip art, Humour,

Wat is Victoria Beckham van plan met Caitlyn Jenner? >