Hoppa! De maand start meteen goed met een volle maan in de carrièrezone van je horoscoop, Ram. Dat betekent dat de projecten die je afgelopen winter gestart bent eindelijk tot bloei beginnen te komen.

Juli wordt allesbehalve een gewone maand voor Stieren. Heb je de afgelopen maanden te weinig tijd of geld gehad om op pad te gaan? Dan is het de bedoeling om nu alsnog tickets te boeken.

Juli zit tjokvol astrologisch nieuws, Tweelingen. Er kunnen issues ontstaan in relaties, maar met een goede reden: je krijgt de kans om doorbraken te realiseren en dichter tot elkaar te komen.

Hoera! Jouw verjaardagsmaand is aangebroken, Kreeft! En er staat nog veel meer op het astrologische program.

Het belooft een wilde, woelige maand te worden, als je een Leeuw bent. Tijdens de eerste weken merk je daar waarschijnlijk nog weinig van, maar daarna…

Maagd, wat je deze maand ook doet, zorg dat je zoveel mogelijk de deur uit komt. Ben je toe aan meer verdieping in je relatie of op zoek naar een nieuwe geliefde? Dan zorgt de maan voor een steuntje in de rug.

Deze maand zit zó vol actie en verandering dat het haast onmogelijk is om volledig in balans te blijven, Weegschaal. Er staan maar liefst twee volle manen op het programma.

Je bent nieuwsgierig en wilt graag nieuwe dingen leren, doen en meemaken, Schorpioen. Venus is vanaf de 25e veertig dagen lang retrograad in de carrièrezone van je horoscoop. Dat dwingt je om achterom te kijken en waar nodig de puntjes op de i te zetten.
 
Het belooft een maand vol actie en avontuur te worden, Boogschutter. De eerste volle maan valt in de financiële zone van je horoscoop en spoort je aan om (onverstandig) veel geld uit te geven.

Je hebt het enorm druk, Steenbok, maar voelt je ook heel energiek en voldaan. Neem je dagelijkse leven onder de loep: zijn er dingen die anders of beter zouden moeten?

Het is een maand vól astrologisch nieuws, Waterman. Het start met een volle maan in het deel van je horoscoop dat over slaap & onderbewuste gedachten gaat. Probeer je dromen te onthouden; grote kans namelijk dat ze belangrijke boodschappen bevatten over je liefdesleven.

Vissen, juli is een maand vol pieken en dalen. Je wordt overspoeld door uitnodigingen van vrienden, collega’s en familieleden. Halverwege de maand gaat het tempo wat omlaag.