Een klein resumé: Nicki Minaj ging helemaal los op Twitter nadat dinsdagavond de genomineerden voor de Video Music Awards (VMA's) van MTV bekend waren gemaakt. Haar veelbesproken Anaconda-video was namelijk niet voor de belangrijkste categorie, Video of the Year, genomineerd. En tja, voor een clip die zoveel headlines en spoofs weet te vergaren is dat natuurlijk een beetje vreemd.

Wel genomineerd in de categorie (en terecht wat ons betreft)? Taylor Swifts epische Bad Blood-video. En hoewel Nicki Minaj claimt dat ze met onderstaande tweet niet op Taylor doelde, lijkt er nu toch wat, eh, bad blood, tussen de twee te zijn.

xView full post on X

Dat was er natuurlijk al veel langer tussen Taylor Swift en Katy Perry, en laatstgenoemde besloot zich ook maar eens met 'Anaconda-gate' te bemoeien. En tja, ze stond uiteraard niet aan Taylors kant... Op Twitter noemde Katy de zangeres 'hypocriet':

Ouch... Wel neemt Katy het nog even voor beste vriendin Rihanna en haar briljante (en zeer gewaagde) BBHMM-video (bekijk 'm hier) op:

We zijn benieuwd wat voor staartje dit verhaal nog gaat krijgen (en wat Taylors volgende nummer erover zijn zal).

Lees hier de hele Twitter tirade van Nicki Minaj over de MTV VMA-nominaties >