Het staat in de sterren geschreven. Deze wijn is voor jou gemaakt.

WATERMAN
Jij drinkt: Bio wijn
Waarom? Als er iemand bekendstaat om haar vooruitstrevende en menslievende kant, dan ben jij dat Waterman. En je probeert graag nieuwe dingen. Nog nooit een bio wijntje geproefd? Heel snel doen. Bij het maken van deze wijnen staat duurzaamheid voorop.

VISSEN
Jij drinkt: Pétillant-Naturel
Waarom? Jij haat het om in een hokje gestopt te worden, je bent wie jij bent. Ook dit drankje laat mensen gissen naar wat het nu eigenlijk is. Het relaxte zusje van champagne. Geen toegevoegde suikers waardoor het pittig smaakt.

RAM
Jij drinkt: Oranje wijn
Waarom? Jij wil opvallen. Daarom sla je rode en witte wijnen over en ga je voor iets anders: oranje wijn. Helemaal hip. Lijkt op wit, is gemaakt als rood en dat resulteert in een oranje glaasje. Een tikkeltje zuur. Lekker origineel en dat kun jij als geen ander waarderen Ram.

STIER
Jij drinkt: Barolo
Waarom? Goed werk kost tijd, dat begrijp jij helemaal. Daarnaast waardeer je goed spul. Daarom is deze dure, exclusieve wijn perfect voor jou. Deze wijn wordt eerst drie jaar bewaard voor hij verkocht wordt en daarom ook wel de ‘Koning van de wijnen’. Een mix van kruidig en zoet. Stier, jij weet wat lekker is.  

http://i.giphy.com/C84rkSq1Ruaxq.gif

TWEELINGEN
Jij drinkt: Chenin Blanc
Waarom? Jij raakt snel verveeld en valt niet graag terug in oude gewoontes. De droge, zoete witte wijn Chenin Blanc is net zo veelzijdig als jouw smaak. Verfrissend als een droge of zoete wijn en de appel, honing en oranjebloesem combineren heerlijk met bijna alles. Maar vooral bij jouw favoriete maaltijd: sushi!

KREEFT
Jij drinkt: Zinfandel
Waarom? Jij hebt een stoer uiterlijk Kreeft, maar als ze je leren kennen ben je vooral heel erg aardig. Een Zinfandel is precies zo. De eerste nip, smaakt naar pure alcohol, maar laat hem een half uurtje in je glas staan en de smaak van bessen en zoethout komen naar boven.   

LEEUW
Jij drinkt: Champagne
Waarom? Er is geen beter drankje voor jou dan Champagne. Je houdt nu eenmaal van het goede leven Leeuw. Een glas champagne past perfect bij jouw outgoing persoonlijkheid. De prijs een afknapper? Cava is een goed alternatief. Deze Spaanse bubbels is op dezelfde manier gemaakt, maar kost veel minder.

http://i.giphy.com/stM3RHS60s6iI.gif

MAAGD
Jij drinkt: Pinot Noir
Waarom? Jij houdt van puur én hebt oog (smaak!) voor detail. De blauwe, gevoelige druif vraagt de nodige zorg, een Pinot Noir is dus met extra zorg gemaakt. Dat kun jij waarderen. Het maakt jullie de perfecte match Maagd.  

WEEGSCHAAL
Jij drinkt: Riesling
Waarom? Het perfecte evenwicht tussen zoet en zuur. Deze wijn kan bij alles op de menukaart – zelfs bij pittig eten. Net zoals jij met iedereen wel overweg kan Weegschaal. De wijn past perfect bij jouw eten en dat vind je heerlijk.

SCHORPIOEN
Jij drinkt: Cabernet Sauvignon
Waarom? Selena Gomez’ Good for You draai jij grijs. Jij hebt een drankje nodig dat minstens zo zwoel is. Cabernet Sauvignon dus. Niemand kan echt aanwijzen wat dit wijntje met kersensmaak zo lekker maakt, maar je bent verslaafd na de eerste slok. Beetje mysterieus. Komt dat je bekend voor Schorpioen?

BOOGSCHUTTER
Jij drinkt: Teran
Waarom? Één slokje en je wil deze Sloveense wijn delen met iedereen die je kent. Je houdt ervan om mensen te leren kennen en deze wijn geeft je precies dat. Een volle rode wijn met pruimensmaak en een hoog ijzergehalte – ja echt!

http://i.giphy.com/9o7dXamNwWq08.gif

STEENBOK
Jij drinkt: Bordeaux
Waarom? Bordeaux is net zo tijdloos als jouw smaak. Het is niet voor niets een klassieker. Jij waardeert kwaliteit en vastigheid en kan dus altijd met een gerust hart een flesje Bordeaux kopen, wetend dat de kwaliteit altijd goed zal zijn.

Zo zegt ieder sterrenbeeld op het juiste moment af. >

DIT is dé emoji die bij jouw sterrenbeeld past >