Gisele Bündchen deed er alles aan om de headlines de vermijden, maar lijkt nu juist het tegenovergestelde te veroorzaken. Volgens Page Six ging het topmodel deze maand samen met haar jongere zusje Rafaela Bündchen gehuld in boerka's naar een plastisch chirurg in Frankrijk. Waarom? Wie het weet mag het zeggen. Feit is dat:

A: Ze geen moslim zijn;
B: Ze sandalen droegen (volgens Page Six het bewijs dat het om Gisele en haar zus Rafaela zou gaan), en open schoenen niet worden gedragen door vrouwen in boerka's;
C: Ze in Frankrijk waren, waar sinds 2010 het dragen van boerka's verboden is.

Volgens een insider waren Gisele en haar zusje naar de International Clinique du Parc Monceau gegaan als een 'cadeau' voor Gisele's 35ste verjaardag en om haar 'pensioen' te vieren. Men zegt dat het topmodel heeft laten sleutelen aan haar neus en borsten voor zo'n 11.000 dollar. Gisele en haar zusje verbleven een nacht in de kliniek, waarna ze samen vijf dagen naar Les Sources de Caudalie Spa gingen om te herstellen.

In Frankrijk zijn ze woedend en noemen de actie van Gisele Bündchen 'schaamteloos' en 'belachelijk'. Gisele heeft (nog) niet gereageerd op de foto's.

xView full post on X