It’s your lucky day! Producent van de hitserie Prison Break, Fox, heeft het nu officieel bevestigd: er komt een vervolg. Zo weet Variety.com te melden. En het beste nieuws van alles: Wentworth ‘Scofield’ Miller, Dominic Purcell en ‘other original series actors’ zijn van de partij!

http://38.media.tumblr.com/tumblr_m7umsxhzxJ1rvef5io1_500.gif

As we speak wordt de verhaallijn geschreven. Schrijver Paul Schreuring licht alvast een tipje van de sluier op door te zeggen dat het nieuwe seizoen zich een aantal jaar na de de laatste aflevering afspeelt en dat het antwoorden zal geven op vragen die kijkers tijdens de eerdere seizoenen hadden.  

Tien hele afleveringen staan er op het program en het doel is om begin volgend jaar te starten met de opnames. Hopelijk kunnen we dan in de zomer, danwel eind 2016 het eindresultaat bekijken.

Naar verluidt had Netflix, waar de eerste vier seizoenen momenteel terug te zien zijn, een groot aandeel in de revival van Prison Break – Thank.You.Netflix! – aangezien het binge watch-kanaal kon aantonen dat de interesse in de serie na al die jaren nog steeds gigantisch is.

Eind vorig jaar hadden de tv-broers, Wentworth (die ver na het laatste seizoen uit de kast kwam) en Dominic, al een kleine reünie vanwege de serie The Flash. Toen lieten ze E! News al weten dat ze met het idee rondliepen om Prison Break nieuw leven in te blazen.

Oh, de maanden, weken, dagen, uren, minuten en seconden nog te gaan... Gelukkig hebben we de trailers van eerdere seizoen om ze mee door te komen (even door de Spaande ondertiteling heen kijken):

PRISON BREAK SEASON 1

youtubeView full post on Youtube

PRISON BREAK SEASON 2

PRISON BREAK SEASON 3

PRISON BREAK SEASON 4

Astu: de 4 beste momenten uit Prison Break >